Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоанета Бонева: В спортната стрелба няма абонамент за медалите

Снимка: Личен Алхив

В нашият спорт няма абонамент за медалите. Но и от състезание до състезание има разлика. Резултатът, който записах в Марибор отговаряше на четвъртото място. Разбира се, това не е задоволително, при положение, че съм тръгнала за медал, така Антоанета Бонева коментира четвъртото си място в дисциплината 10 метра пистолет на европейското първенство по спортна стрелба в Марибор (Словения).

За мен беше много полезно състезание. Това, че успях да направя личния си рекорд, тоново на европейско първенство, за мен е много важно. До скоро, така ми се получаваха нещата, че точно на европейското все нещо пропускам. Редовното 9-то място, добир и на финал не ме пращаше. Сега вече, с този резултат, да не казвам голяма дума , но в интерес на истината можех и повече, допълни Бонева.

Сребърната ни медалистка от европейските игри в Баку, заедно със Самуил Донков завърши на четвърто място и в отборната надпревара.

За отборното състезание, можех повече, но бях уморена психически, защото деня беше твърде дълъг и твърде изтощителен, добави финалистката от олимпийските игри в Рио де Жанейро.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!