Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Невяна Владинова: Очаквах повече от световната купа в Песаро

Снимка: БФХГ

Очаквах малко повече от световната купа , особено след състезанието в Марбея. Това за мен беше много успешно състезание. В Италия допуснах повече грешки, но това все пак беше първата световна купа през годината, това заяви специално за предаването „На финала“ Невяна Владинова, която днес спечели златните медали във финалите с обръч и с бухалки от държавното първенство по художествена гимнастика – категория „Елит“, което се проведе в тренировъчната зала на „Арена Армеец“. Първата ни по-сила гимнастичка вчера извоюва титлата в многобоя.

Събрахме се за първи път почти всички конкурентки. Цялата база на състезанието в Италия беше по-ниска, като оценки. Това не е толкова притеснително, по притеснителното е, че допуснах грешки. Успях да се класирам само за два финала, които не изиграх по-лошо от многобоя, но бяха оценени по-зле. Направихме анализ и изводи. Тази седмица сме в България и ще работим за да изчистим неточностите, допълни Владинова.

Състезателката на клуб „Левски“ допусна грешки при изпълненията с лента и с топка, където златото стана притежание съответно на Ерика Зафирова и Катрин Тасева.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!