Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България загуби от Франция с 0:1

Снимка: БГНЕС

На националния стадион „Васил Левски“ в София , в предпоследния си мач от Група "А" на квалификациите за световното първенство по футбол в Русия през 2018 г., България загуби от Франция с резултат 0:1. Гола за гостите вкара Блез Матюиди още в третата минута. Така французите отново са лидери в групата с 20 точки, следвани от Швеция - 19, Холандия - 16 и България - 12 точки. След загубата българите вече нямат теоретични шансове за плейофите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Силна буря и едра градушка доведоха до бедствено положение в няколко български общини

След снощната буря, придружена с градушка и силен вятър, няколко общини в страната понесоха сериозни щети и обявиха бедствено положение.  За кошмарна гледка, невиждана досега опустошителна буря, апокалипсис с изпокъсани електрически проводници,..

публикувано на 14.06.24 в 11:07

Жълт и оранжев код за опасни валежи в 19 области на Централна и Източна България

В петък,14 юни, през страната с умерени ветрове ще премине студен атмосферен фронт. На много места ще има кратки, но интензивни валежи с гръмотевици. В Югоизточна България има опасност от градушки. Минималните температури ще са между 17 и 21°,..

публикувано на 13.06.24 в 19:40

България днес - 13 юни 2024 г.

В „България днес“ на 13 юни разговаряме с Люк Леви, директор на Френския културен институт в София, по подов поредицата от кръгли маси и културни събития в различни европейски градове, озаглавена „Изправени пред войната. Европейски диалози“, която днес..

публикувано на 13.06.24 в 19:00