Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Преход до връх Мургавец привлича туристи в Пампорово

Снимка: Красимир Мартинов

Туристическият център в Пампорово организира на 1 август пешеходен преход по новата планинска пътека до втория по височина връх в курорта - Мургавец (1859 м.) и Приключенския парк "Язовира". Събитието е част от инициативата на курортния комплекс „Движи се, дишай, споделяй!“, чиято цел е да мотивира туристите да прекарат активно повече време сред природата. Преходът до върха е с леко физическо натоварване и е част от седмичните предложения на Туристическия център, за които се предлага 15 процентна отстъпка от цената. На разположение на гостите на Пампорово е и велопарк с 10 вида трасета.

Още от категорията

Дигиталните номади предпочитат атмосферата на Пампорово

Ежегодните лаптопаджийски лагери в Пампорово и Чепеларе предлагат прекрасни условия, в които работещите дистанционно могат да съчетаят работата с любимите си зимни спортни занимания. През настоящия сезон, организаторите на лагерите приемат..

публикувано на 17.01.21 в 05:15

Пистите на Пампорово отново отварят от 16 януари

На 16 януари Пампорово отново ще е отворен за зимни спортове, а операторът на ски зоната обяви запазване на промоционалните цени на лифт картите до 22 януари включително. През последните 5 денонощия снежните оръдия в Пампорово работят с пълен..

публикувано на 16.01.21 в 05:05

Инспектират готовноста на летище Бургас да приема туристи

На 15 януари министърът на туризма Марияна Николова ще е на работно посещение в Бургас , предаде агенция БГНЕС. Заедно с кмета на града Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков  ще се срещнат с г-н Франк Кванте, изпълнителен директор на..

публикувано на 15.01.21 в 05:25