Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Мафията иска да свали правителството

Снимка: Facebook/@ Boyko Borissov

„Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. И това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставка“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предавана в социалните мрежи инспекция на нов Център за онкоболни деца в с. Опицвет, предадоха репортерите на БНР. 

Премиерът за пореден път изказа мнението си, че протестиращите искат оставката на правителството, без да предлагат алтернативи, без да има достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата. Той също изтъкна, че правителството продължава да работи активно.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

 Мин. Ивайло Иванов

Пострадалите при пожарите ще получат еднократни държавни помощи за щетите

Агенцията за социално подпомагане създаде възможно най-бързо организация за оказване на подкрепа на семействата, пострадали при пожарите в страната, съобщи пресцентърът на ведомството. Социалните работници приемат на място заявления за отпускане на..

публикувано на 18.07.24 в 14:29
Милен Митев

Всяка минута поне 110 000 души слушат програмите на БНР

С три гласа "за" и два "против" членовете на Съвета за електронни медии приеха отчета на генералния директор на БНР Милен Митев за дейността на медията в периода октомври 2023 - април 2024 г. Против гласуваха Пролет Велкова и Симона Велева. Митев..

публикувано на 18.07.24 в 13:32

Якоб ван Бейлен и неговата уникална колекция от стари български килими

Казва, че отдавна не се чувства чужденец в България. Тук е неговият дом, научил е българския и подобно на повечето ни сънародници се вълнува от политическата ситуация в страната. Но най-голямата му страст, това, което изпълва дните му със светлина..

публикувано на 18.07.24 в 13:00