Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиерът: "Докато другите говорят, ние работим“

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов посети предприятие за автомобилни части в село Люляково, община Руен, Бургаска област, информира БТА.

Във визитата участва и Николай Нанков, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Заедно с управата на завода и с представители на местната власт те са обсъдили ремонта на пътища в района и възможностите за подпомагане на бизнеса и на хората по време на пандемията от новия коронавирус.

"Докато другите говорят, ние работим. Нашата сила е връзката с хората, има ли работа - икономиката расте, и това в най-тежкото време за света! Нашите опоненти не могат да си представят колко е тежко!", посочи Борисов.

Премиерът анонсира и две програми в помощ на бизнеса. Подробностите - ТУК

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Миньори блокираха центъра на София срещу либерализацията на тока и съкращенията

Хиляди миньори и енергетици, членове на двата профсъюза КНСБ и КТ "Подкрепа", се събраха на протест в пространството между сградите на Народното събрание и Министерския съвет в София. Протестиращите настояха парламентът да гласува отлагане на..

публикувано на 25.04.24 в 15:08
Ангел Кунчев

Намираме се в началото на национална епидемия от коклюш

Близо 400 случаи на коклюш са регистрирани, намираме се в началото на национална епидемия, заяви пред Нова тв главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Той добави, че само в понеделник и вторник са установени нови 70 болни.  Ангел..

публикувано на 25.04.24 в 11:07

Жълт код за опасни валежи в 11 области на страната и София

В четвъртък , 25 април, през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще вали и прегърми над цяла България. Има условия за градушки. Минималните температури ще са между 7 и 12°, в София 7°. Максималните температури ще са от 10-13° на запад, до..

публикувано на 24.04.24 в 19:14