Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиерът: "Докато другите говорят, ние работим“

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов посети предприятие за автомобилни части в село Люляково, община Руен, Бургаска област, информира БТА.

Във визитата участва и Николай Нанков, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Заедно с управата на завода и с представители на местната власт те са обсъдили ремонта на пътища в района и възможностите за подпомагане на бизнеса и на хората по време на пандемията от новия коронавирус.

"Докато другите говорят, ние работим. Нашата сила е връзката с хората, има ли работа - икономиката расте, и това в най-тежкото време за света! Нашите опоненти не могат да си представят колко е тежко!", посочи Борисов.

Премиерът анонсира и две програми в помощ на бизнеса. Подробностите - ТУК

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчево време и сняг по планинските върхове в петък

През нощта над западната половина от страната облачността ще се разкъса и намалее до предимно ясно, докато над източната все още ще превалява дъжд.  В петък , 26 април, ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб предимно северен вятър. Минималните..

публикувано на 25.04.24 в 19:25

България днес – 25 април 2024 г.

Чикаго вече е в ритъма на българския фолклор. В американския град официално започна 14-ото издание на фестивала "Верея", откъдето предава специалният кореспондент на БНР Елена Цанева. На рождения си ден актьорът Ицках Финци в специално интервю за Радио..

публикувано на 25.04.24 в 19:00

Стартира директна нискотарифна авиолиния Истанбул-София

В резултат на колективните усилия на много институции от 1 май 2024 г. стартират директните полети на нискотарифната авиокомпания "Пегасус" между Истанбул и София. Това съобщават във Фейсбук от Посолството на България в Турция. Редовните полети ще..

публикувано на 25.04.24 в 16:15