Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Започна гласуването за "Будител на годината 2020"

Снимка: Ани Петрова

От 15 до 31 октомври може да се гласува в класацията на БНР за "Будител на годината 2020" .

10-те финалисти са: Виктор Иванов - „Просвета за доброто“; Виктория Радославова - „Чуй ме със сърцето“; Иван Александър и Стефания Георгиева - „Остави се да си Воден“; Деян Янков - Фондация Тротоара; Мартин Мартинов - „Подай ръка“; Калин Василев - TarnovoRuns; Деси Ламбина - Kids Care и Фондация „Магис“; Таня Костова - „Антика България”; отец Серафим Янев, свещеноиконом на Кремиковски манастир; Момчил Цонев - „Доброто ще победи”.

От един IP-адрес може да се гласува веднъж на ден на сайта bnr.bg, както и на порталите на всички национали и регионални програми на БНР и на интернет-страницата на Радио България. „Будителят на годината“ по традиция ще се огласи на 1 ноември.

Виж повече ТУК

Още от категорията

България отпусна средства за издаването на книги по български език в Молдова

Министерството на външните работи на България е отпуснало 30 400 лева /над 15,5 хил. евро/ за издаването на книги по български език в Молдова. За това е съобщила командированият специалист от МОН България в Район Тараклия д-р Мария Делибалтова, цитирана..

публикувано на 27.11.20 в 19:43
Посолството на Великобритания в София

Българи, пристигащи във Великобритания, без карантина след отрицателен PCR на 5-ия ден

Посолството на Великобритания е информирало българското Министерство на външните работи с нота, че българските граждани, пристигащи в Англия, ще могат да се освобождават от задължителната 14-дневна карантина, ако след петия ден от самоизолацията си..

публикувано на 27.11.20 в 19:32

Обсъден бе Планът за възстановяване и устойчивост на България

Националният съвет за тристранно сътрудничество, обединяващ представители на синдикатите, работодателите и правителството, обсъди проекта на План за възстановяване и устойчивост на България. Основните акценти на Плана са Иновативна България, Зелена..

публикувано на 27.11.20 в 18:36