Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Извънпарламентарната опозиция координира мерки за честността на вота

Снимка: БГНЕС

В 110-ия ден на антиправителствените протести ще се проведе работна среща на извънпарламентарни формации. Те ще обсъдят, как да гарантират честността на следващите избори. Поканените са коалиция „Демократична България“, партньорска мрежа „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова и партия „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Пред програма „Хоризонт“ на БНР един от лидерите на протеста Арман Бабикян обясни, че трите формации, които са поканени имат шанс според социолозите да попаднат в следващия парламент.

С блокада на кръстовището на Орлов мост приключи 109-ият антиправителствен протест в София.
 Акцията протече мирно, като шествието премина по обичайния си маршрут в столичния център.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Качеството на въздуха около взривения склад за фойерверки до Елин Пелин е в норма

Измерванията за качеството на въздуха, направени от мобилната станция на Столичната община до момента показват, че стойностите за качество на въздуха са в норми, съобщи общината. Данните за измерените концентрации за фини прахови частици 10, ФПЧ 2,5,..

публикувано на 26.07.24 в 09:49

Един загинал при взрив в склада край Елин Пелин, версиите за причините са различни

Почина мъжът, пострадал след взривовете в склада за фойерверки до село Елин Пелин. Проф. Николай Габровски от МБАЛСМ "Пирогов", където бяха приети пострадалите,  уточни, че лекарите са направили всичко по силите си и изрази съболезнования към близките...

публикувано на 26.07.24 в 09:02

ОБНОВЕНА: Подпалиха се складове за фойерверки край Елин Пелин, разпоредена е незабавна евакуация

Между град Елин Пелин и село Елин Пелин избухна пожар в склад за фойерверки, предаде БТА. В резултат на експлозията двама души – мъж и жена са с изгаряния трета степен и опасност за живота. Разпоредена е незабавна евакуация за жителите на село..

публикувано на 25.07.24 в 20:55