Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сандански скърби за двете убити деца

| обновено на 20.11.20 в 19:33
Снимка: Pixabay

Ден на траур е днешният 20 ноември за град Сандански. Причината - убийството на две деца - на 3 и 5 години, което потресе града и цяла България. Трагедията се разигра вчера на улица „Скопие“ в центъра на курорта.

Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение за убийство на 32-годишната майка на децата. Разпитани са свидетели и са назначени експертизи, съобщиха от прокуратурата.

Жената е задържана за срок до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата, информира Радио Благоевград.

Майката е работила в местно училище и по време на деянието е била в болнични. Бащата на децата, който е заподозрян в домашно насилие срещу съпругата е работник в горско стопанство. Двамата родители са били в процес на развод. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Делян Пеевски

Изпратиха до институциите доклад за корупция в Агенция "Митници"

Съпредседателят на ДПС и председател на парламентарната група на движението Делян Пеевски е изпратил до вътрешното министерство и агенцията за национална сигурност доклада за дейността на Временната комисия от 49-ия парламент за разследване на..

публикувано на 24.07.24 в 08:53

Българите пътуват с коли повече от своите балкански съседи

Българите изпреварват своите съседи, изминавайки зад волана средно годишно над 21 000 км, предаде БГНЕС. Зад тях по километраж са сърбите, които изминават годишно 20 028 км. Румънците изминават 20 338 км. Унгарци и хървати също пътуват по-малко -..

публикувано на 24.07.24 в 08:35

От северозапад започва ново захлаждане и превалявания с летни бури

В сряда  до обяд ще е слънчево. От северозапад мощно ще се заоблачи. Главно там ще има краткотрайни интензивни валежи с локални значителни количества и гръмотевични бури. Остава повишена опасността за градушки. Минималните температури ще са между 17° и..

публикувано на 23.07.24 в 19:05