Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Единна Русия“ покани Николай Малинов на работно посещение в Москва

Снимка: rusofili.bg

Зам.-секретарят на Генералния съвет на „Единна Русия“ и председател на Комисията по международна дейност - депутатът Андрей Климов, покани в Москва на работно посещение лидерът на българската политическа партия „Възраждане на отечеството“ Николай Малинов, предаде БГНЕС.
„През 2021 г. в България ще има парламентарни избори. В предвид, че поне 2/3 от българите имат положително отношение към страната ни, установяването на преки работни контакти с „Възраждане на отечеството“ може да има положителен ефект не само върху перспективите за разширяване на сътрудничеството между нашите държави, но и ще даде важен пример за други отговорни политически сили в Европа“, подчертава Климов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Wings for Life World Run в помощ на хората с увреждания на гръбначния стълб

Инициативата Wings for Life World Run представлява глобално събитие, което ще се проведе едновременно в целия свят на 5 май и ще започне в 14,00 ч. българско време. Всички набрани средства от таксите за участие ще бъдат дарени за медицински..

публикувано на 05.05.24 в 06:00

Очаква ни слънчев Великден

В неделя ще преобладава слънчево време. Следобед над планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места ще превали. В по-голямата част от страната ще бъде почти тихо, в Източна България – със слаб североизточен вятър...

публикувано на 04.05.24 в 18:30

Светият синод на БПЦ: Безбройни са Божиите дарове, но най-голям измежду тях е Възкресението

“ Победата над смъртта, която Богочовекът Господ наш Иисус Христос удържа над мрака и цялата всепоглъщаща и губителна сила на злото, е кулминацията, най-висшата и категорична изява на Божията любов към нас и към цялото творение .” Това заявяват в..

публикувано на 04.05.24 в 16:37