Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки Дядо Коледа профучаха през столицата на мотор

Снимка: БГНЕС

Мотоциклетисти, облечени в червения костюм на Дядо Коледа, създадоха празнично настроение по време на шестото поред „Коледно каране“ по столичните булеварди.

Мотошествието на членовете на SOFIA RIDERS започна от Националния исторически музей при строго спазване на епидемичните мерки и носене на задължителните каски.

Сред многото мъже с коледни одежди бяха забелязани и няколко Снежанки и джуджета.

За съжаление, заради епидемията от коронавирус мотористите не успяха да посетят домовете за деца в неравностойно положение, в които всяка година поднасят подаръци на малчуганите.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Среща на министрите Иван Кондов и Игли Хасани по време на 79-тата сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк

За София и Тирана Коридор №8 остава обща стратегическа цел

В Ню Йорк в рамките на есенната сесия на Общото събрание на ООН служебният външен министър Иван Кондов се срещна с министъра за Европа и външните работи на Албания Игли Хасани. Те обсъдиха динамиката на двустранните отношения. Изразили са готовност за..

публикувано на 23.09.24 в 12:18

България подкрепя реформирането на ООН

Трябва да модернизираме и подмладим Организацията на обединените нации (ООН), за да гарантираме, че тя остава актуална и способна да отговаря на предизвикателствата на 21-ви век. Това послание отправи премиерът Димитър Главчев на Срещата на върха за..

публикувано на 23.09.24 в 08:59
Мариян Иванов със съпругата си Аня и децата им

За 20 години България се е променила в много положителна посока

Животът е същински низ от случайности, които понякога го превръщат в истинска приказка. Една среща по време на българска вечер в дискотека в САЩ променя живота на сънародника ни Мариян Иванов и днес той е щастливо женен за съпругата си Аня, която е..

публикувано на 23.09.24 в 08:10