Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Седмицата на брака укрепва семействата и насърчава влюбените

Снимка: архив

За десета поредна година между 7 и 14 февруари у нас ще се проведе Международната седмица на брака. Инициативата цели да обедини обществените усилия, помагайки на двойките да вземат най-важното решение в живота си и да изградят успешно семейство.

Седмицата на брака е също така повод съпрузите да излязат от всекидневната рутина и да задълбочат близостта помежду си. От днес до Деня на Св. Валентин сайтът на събитието ще дава идеи как двойките да заздравят любовта си, как да се забавляват заедно и да развиват пълноценни взаимоотношения. Предвидени са също така онлайн дискусии, конкурс, концерт, изложба.

Съставил: Диана Цанкова

Още от категорията

Делфинариумът във Варна подготвя коледни представления за децата

Делфинариумът в черноморския град Варна организира коледни представления за деца, които ще се състоят на 17 декември 2023 г. от 10:30, 12:00 и 15:30 часа. Варна отново предлага плуване с делфини "Ще видим какви подаръци е приготвил Дядо Коледа на..

публикувано на 08.12.23 в 06:00

България днес – 7 Декември 2023 г.

Едно международно изследване отново върна разговора за българското образование в дневния ред на обществото. Колко функционално неграмотни са българските ученици и има ли политическа воля да се обърне ситуацията – отговорите на тези и други въпроси..

публикувано на 07.12.23 в 19:00

На студентския празник ще е облачно с отслабващи валежи

В петък, минималните температури ще са от минус 3 до 2°, в София минус 1°. През деня, от запад валежите ще спират, на места дъждът ще се примесва със сняг. Максималните температури ще са от 1 до 6°, в столицата до 3°. По Черноморието  ще е облачно и..

публикувано на 07.12.23 в 18:00