Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Седмицата на брака укрепва семействата и насърчава влюбените

Снимка: архив

За десета поредна година между 7 и 14 февруари у нас ще се проведе Международната седмица на брака. Инициативата цели да обедини обществените усилия, помагайки на двойките да вземат най-важното решение в живота си и да изградят успешно семейство.

Седмицата на брака е също така повод съпрузите да излязат от всекидневната рутина и да задълбочат близостта помежду си. От днес до Деня на Св. Валентин сайтът на събитието ще дава идеи как двойките да заздравят любовта си, как да се забавляват заедно и да развиват пълноценни взаимоотношения. Предвидени са също така онлайн дискусии, конкурс, концерт, изложба.

Съставил: Диана Цанкова

Още от категорията

Восъчните Леонардо ди Каприо и Пабло Ескобар радват мало и голямо във Варна

Музеят на восъчните фигури в морската ни столица се сдоби с две нови скулптури – на актьора Лео ди Каприо и на страховития наркотрафикант Пабло Ескобар. Така колекцията на атрактивния музей вече наброява 70 фигури и по този начин отвява..

публикувано на 27.02.21 в 07:45

Отмениха честванията на Шипка за Трети март

Община Габрово отмени църковно-военния ритуал на връх Шипка за националния празник Трети март. Отмяната е по искане на главния държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев, като се позовава на повишаване броя на новорегистрираните случаи на Covid-19 в..

публикувано на 26.02.21 в 18:17

Приеха промени в Закона за българското гражданство

Парламентът прие окончателно промени в Закона за българското гражданство. С тях се създава Консултативен съвет към Държавната агенция за българите в чужбина. Той ще се произнася със становище за гражданство в двумесечен срок, като отчита дали..

публикувано на 26.02.21 в 14:21