Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Гърция направи дарение за Covid отделението на Военномедицинската академия

Снимка: Посолство на Гърция в България

По инициатива на посолството на Гърция в България и съвместно с Гръцкия бизнес съвет в България (HBCB) в полза на Военномедицинската академия в София е направено парично дарение в размер на 15 000 лв. За това съобщават от посолството на Гърция в София. Сумата е събрана по време на коледните празници и ще бъде използвана за подсилването на отделението за борба с Covid-19 на медицинското заведение.

Още от категорията

Бойко Рашков: Прокуратурата бездейства за имущественото състояние на 38 политици и магистрати

Прокуратурата бездейства за проверката на имущественото състояние на 38 политици и магистрати с имоти в чужбина, които не са декларирани у нас, заяви пред БНР вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков. Според него обвинението разполага с данни за..

публикувано на 20.06.21 в 11:23

До пет години болниците може да останат без медицински сестри

Ако не се предприемат мерки за осигуряване на медицински кадри, до няколко години в болниците ще настъпи катастрофа, предупреди пред БНР председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров. “Сестрите ще се изчерпят до 5 г., ако не се направи..

публикувано на 20.06.21 в 10:40

Електронното здравеопазване и умните градове сред акцентите на Bulgarian Digital Week 2021

Повече от 150 лектори от цял свят, обединени в 14 тематични конференции ще предложи тази година Българската дигитална седмица ( Bulgarian Digital Week 2021 ) от 21 до 26 юни. Форумът ще се проведе онлайн и ще предостави актуални новини и..

публикувано на 20.06.21 в 10:20