Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делегация на ПАСЕ идва предизборно в България

Четиричленна делегация на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа - ПАСЕ, водена от Алфред Хеер ще посети България на 11 и 12 март 2021 г. Целта на визитата е оценка на изборната подготовка и кампанията преди гласуването на 4 април, предаде БГНЕС.

В София мисията ще се срещне с лидери и представители на парламентарните и извънпарламентарните партии, и с българската делегация в ПАСЕ. Емисарите ще разговорят с председателя и членове на Централната избирателна комисия и с наблюдатели на изборите от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

В края на посещението делегацията ще направи декларация. За деня на изборите 4 април в България ще пристигне пълна делегация на ПАСЕ.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Дрескод "българска шевица" за първия учебен ден в училище в Кърджали

Със специален дрескод ще започне на 16 септември новата учебна година в Средно училище "Йордан Йовков" в град Кърджали. Мотиви на български шевици ще са задължителни за облеклото на всички учители и ученици в училището в първия учебен ден...

публикувано на 15.09.24 в 19:10
Септември в Осоговската планина

Повече облаци и малко слънце в първия учебен ден

През нощта облачността ще е значителна и на места главно в централните райони ще има валежи от дъжд. Сутринта в котловините и низините ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 6° и 11°,..

публикувано на 15.09.24 в 18:10

30 000 души аплодираха Андреа Бочели в София напук на лошото време

Близо 30 000 души аплодираха Андреа Бочели, който в съботната вечер на 14 септември празнува 30-годишната си кариера. Публиката се стече за двучасовия спектакъл на италианския тенор на националния стадион „Васил Левски“ въпреки дъждовното време. На сцената..

публикувано на 15.09.24 в 11:46