Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Външното ни министерство покани на разговор посланика на Русия

Снимка: mfa.bg

Министерството на външните работи е поканило утре на среща посланика на Руската федерация в България. Това става ясно от информация, изпратена от ведомството до медиите.

Поканата идва след коментар на руския външен министър Сергей Лавров  по повод заявление на българската прокуратура, че прави връзка между взривове в български оръжейни складове и действията на руското разузнаване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Борбата с огнената стихия в Славянка продължава

Над 150 огнеборци продължават битката с пожара в западния дял на планината "Славянка". На гръцка територия се активираха няколко огнища и успяха да навлязат в наситена с хвойнови насаждения гора на българската територия. За да се спре..

публикувано на 08.08.24 в 15:53

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 12

В дванайсетия брой на предаването, с водещ - Красимир Мартинов, слушайте: С какво българчета от чужбина свързват България – в контекста на резултатите от приключилите конкурсите за деца на Изпълнителната агенция за българите в чужбина;..

публикувано на 08.08.24 в 12:00

Слънчево ще е над цялата страна на 8 август

В четвъртък  ще е слънчево, със слаб до умерен вятър на изток. Минималните температури ще са между 13 и 20°, в София 13°. Максималните ще достигат от 29 до 37°, в столицата 31°.  По Черноморието  ще е слънчево с умерен източен бриз...

публикувано на 07.08.24 в 19:50