Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

И БСП отказва да състави правителство

Снимка: БГНЕС

БСП ще върне третия мандат за съставяне на правителство още при връчването му на 5 май от президента Румен Радев, решиха членовете на Националния съвет на партията и парламентарната група, които се събраха на съвместно заседание в централната на партията в София.

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова определи днешния ден като исторически за БСП

Подробностите вижте ТУК

Още от категорията

Бойко Рашков

Парламентът изслушва вътрешния министър за миграционния натиск

На днешното заседание на парламента ще бъде изслушан министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Той трябва да представи информация за нивото на миграционния натиск и нелегалната миграция на територията на България за периода на служебното правителство..

публикувано на 30.07.21 в 06:15

В ЦИК спорят за вота на 11 юли в Молдова

В Централната избирателна комисия – ЦИК е разгледан сигнал от секционната избирателна комисия в молдовския град Чадър-Лунг за нарушаване тайната на вота. Стигнало се е до спор между комисарите, дали е имало купуване на гласове в бившата съветска..

публикувано на 29.07.21 в 10:08
Иван Гешев

НС решава дали да изслуша главния прокурор

Главният прокурор Иван Гешев да бъде изслушан от депутатите, за да разясни работата на Бюрото за защита на свидетелите, осъществявало личната му охрана. Такъв проект на решение по предложение на „Демократична България” ще бъде обсъден на днешното..

публикувано на 29.07.21 в 06:05