Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето остава слънчево

През следващото денонощие ще преобладава слънчево време, като по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Югозападна България и североизточните райони.
Над Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд облачността временно ще се увеличи и на отделни места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Максимални температури 26-28°, температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, над Рило-Родопската област – се очакват превалявания от дъжд с гръмотевици. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.
Над цялата страна ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 28° и 33°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 11 септември 2024 г.

В „България днес“ ви срещаме с едни активни, млади и успешни българи, които още от ученическите си години са научили, че тайната на успеха е да не спираш да искаш да се развиваш. Калоян Миладинов, Огнян Разсадов, Филостратос Титопулос и Александър..

публикувано на 11.09.24 в 19:00

Въвежда се пълна забрана за продажбата на енергиен прах

От Комисията за защита на потребителите разпоредиха незабавно изтегляне от пазара на два продукта, известни като енергиен сниф, които се вдишват през носа и са алтернатива на енергийните напитки. Продуктите са определени като сериозна заплаха за..

публикувано на 11.09.24 в 15:10

По консумация на хляб България е втора в света

В световната класация България заема второ място в света по консумация на хляб, а Турция е на първо място, съобщава БНТ като цитира турския новинарски сайт "Йенигюн". Според статистиката спомената от изданието, в Турция един човек изяжда близо 200..

публикувано на 11.09.24 в 12:07