Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето остава слънчево

През следващото денонощие ще преобладава слънчево време, като по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Югозападна България и североизточните райони.
Над Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд облачността временно ще се увеличи и на отделни места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Максимални температури 26-28°, температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, над Рило-Родопската област – се очакват превалявания от дъжд с гръмотевици. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.
Над цялата страна ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 28° и 33°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не..

публикувано на 12.10.24 в 10:24

Тиквени фантазии в Севлиево

Севлиево е „царството на тиквата“. Вкусният плод се отглежда в изобилие в тази част на Северна България. Не случайно местните са му посветили специален фестивал, който се провежда в рамките на Севлиевския есенен панаир. Тази година началото бе..

публикувано на 12.10.24 в 09:05

Бащи, разделени от децата си, за пореден път призоваха за споделено родителство

Бащи излязоха на пореден протест в столицата, настоявайки чрез промени в Семейния кодекс да се въведе споделеното родителство. Бащи призоваха за въвеждането на споделено родителство “ Голям проблем е, че дори да имаш режим на лични контакти с..

публикувано на 12.10.24 в 08:54