Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българка е лидерка в Световната купа в планинското колоездене

Снимка: БНР

Българката Изабела Янкова е лидерка за Световната купа по маутинбайк в дисциплината даунхил (спускане). Изабела Янкова дели първото място с още две състезателки няколко кръга преди края на веригата от елитни надпревари за ценния трофей. Този огромен успех за родното колоездене стана факт, след като родената в Тетевен талантлива 17-годишна спортистка спечели два медала – сребро и бронз на стартовете в Австрия и Франция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънце и краткотрайни валежи с гръмотевици в сряда

В сряда,  въздушната маса над страната ще бъде неустойчива. Още преди обяд над Източна България, а около и след обяд над по-голямата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни, временно..

публикувано на 27.08.24 в 19:50

България днес - 27 август 2024 г.

„България днес“ на 27 август е посветена на изкуството и силата му да се движи с времето и да го променя. Само след ден в Созопол ще започне 40-тото издание на Празниците на изкуствата „Аполония“. Дълголетието на един от най-обичаните..

публикувано на 27.08.24 в 19:00

За два дни България трябва да определи своя еврокомисар

В писмо до председателите на парламентарните групи в 50-о Народно събрание служебният премиер Димитър Главчев се обърна с призив до 29 август да му бъдат предложени две кандидатури за български еврокомисар в следващата Европейска комисия...

публикувано на 27.08.24 в 16:12