Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивал на социалното предприемачество разпъва шатри в София

Снимка: архив

От днес до 18 юли столичният Амфитеатър Sofia Ring Mall ще събере под открито небе социални предприемачи от цялата страна. По време на  фестивала на разпънатите шатри ще се предлагат красиви, практични и вкусни продукти на български социални предприятия, ще се провеждат също творчески работилници и събития за малки и големи. Посетителите ще имат възможност да научат историите на предлаганите изделия, какви съдби са преплетени в направата им и как покупката може да окаже положително въздействие. Базарът да се превърне в място за споделяне и общуване, е целта на организаторите от Българския център за нестопанско право.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчево време и сняг по планинските върхове в петък

През нощта над западната половина от страната облачността ще се разкъса и намалее до предимно ясно, докато над източната все още ще превалява дъжд.  В петък , 26 април, ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб предимно северен вятър. Минималните..

публикувано на 25.04.24 в 19:25

Окончателно: Либерализацията на електроенергийния пазар се отлага с година

Парламентът окончателно отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на енергийния пазар. Решението беше взето със 152 гласа "за" - на ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане", "БСП за България" и ИТН. 35 депутати от ПП-ДБ се въздържаха, а други 7..

публикувано на 25.04.24 в 19:05

Стартира директна нискотарифна авиолиния Истанбул-София

В резултат на колективните усилия на много институции от 1 май 2024 г. стартират директните полети на нискотарифната авиокомпания "Пегасус" между Истанбул и София. Това съобщават във Фейсбук от Посолството на България в Турция. Редовните полети ще..

публикувано на 25.04.24 в 16:15