Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново пожар в Южна централна България

Снимка: БГНЕС

Над Водната кула в Карлово избухна пожар, който е обхванал иглолистна гора съобщи БНТ. Екипи на пожарната вече са на мястото, както и служители на Горското стопанство. По думите на директора на горското стопанство в Карлово Златю Кличев теренът е труднодостъпен и пресечен. Все още не е ясно на каква площ се разпростира пожарът и дали е върхов или низов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Емблематичният Покрит пазар на София скоро отново ще заработи за посетители

Дълго чаканият мащабен ремонт и възстановяване на оригиналния вид и функции на сградата на Централни хали в София вече приключи. Първите посетители ще могат да влязат и пазаруват там на 23 май. Това съобщават за БНР представители на веригата..

публикувано на 19.05.24 в 09:35

Копие на Панагюрското златно съкровище е изложено в Бургас

В Археологическия музей в Бургас (бул. "Алеко Богориди" 21) се откри изложбата "Панагюрското златно съкровище". Музейното копие на най-прочутото българско съкровище наскоро се завърна от гостуване в Дубай и вече е експонирано в зала "Трезор" на..

публикувано на 19.05.24 в 08:25

Дами ще демонстрират шофьорските си умения в автошоу на високи токчета

Автошоу “Скорост и високи токчета” ще се състои днес в Кюстендил. Всяка дама със спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка ще може да демонстрира шофьорските си умения на площад “Велбъжд”. “ Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са..

публикувано на 19.05.24 в 07:00