Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Инициативен комитет издига кандидатурата на Румен Радев за президент

Румен Радев и Илияна Йотова
Снимка: БГНЕС

Над сто общественици, хора от местната власт, преподаватели, артисти, спортисти и хора, ползващи се с доверието на обществото, обединени в инициативен комитет, издигат днес кандидатурата за втори мандат на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. Много от партиите, сред които БСП, АБВ и ИТН, както и други политически сили извън парламента вече заявиха своята подкрепа за кандидат-президентската двойка.

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приветстват участниците в Инициативния комитет, на учредителното му събрание днес, 27.09.2021 в НДК.


Още от категорията

Южна Африка с интерес към българското кисело мляко

На среща в София министърът на външните работи Светлан Стоев и заместник-министърът на Департамента на международните отношения на Южна Африка Алвин Буетес потвърдиха желанието на двете страни да активизират отношенията си. Сред възможностите за..

публикувано на 15.10.21 в 15:27

Еврокомисарят Тимерманс обеща в София справедлив енергопреход

Първата реална крачка по пътя към зеления преход на България е националният План за възстановяване и устойчивост, каза премиерът Стефан Янев пред форума „Зеленият преход - решения и предизвикателства за България“, в който участва и Франс Тимерманс,..

публикувано на 15.10.21 в 12:14

Започва трета предизборна кампания за година, този път „2 в 1“

От 15 октомври до деня за размисъл на 13 ноември България е в предизборна кампания. За първи път в демократичната ни история сме призовани да гласуваме трети път за парламент за по-малко от една календарна година. Извънредните избори за 47-о Народно..

публикувано на 15.10.21 в 06:15