Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летим до повече места в Италия

Директни линии между София и 14 италиански летища

Снимка: ЕПА/БГНЕС

От 8 ноември т.г. ще можем да летим по-често, в по-удобни часове и до повече места в Италия, благодарение на ново споразумение за експлоатация на съвместна линия (кодшеър споразумение) между националните авиопревозвачи на България и Италия.

Новият мост в Генуа

На италианските пасажери се предлага възможността да пътуват от Рим или Милано до София, Варна или Бургас, а българските пътници ще могат да резервират полети до 14 красиви кътчета на Италия - Бари, Болоня, Бриндизи, Генуа, Катания, Ламеция Терме, Милано (централно летище Линате), Неапол, Палермо, Реджио Калабрия, Триест, Торино, Венеция, Верона.

Венеция

Кодшеър партньорството осигурява възможност на пътниците на националния ни авиопревозвач да летят и по 9 от международните линии на италианския му партньор - Амстердам, Барселона, Брюксел, Лондон (Хийтроу), Малта, Ница, Париж, Тел Авив и Тирана.

Бургас

Чрез осигуряването на по-голяма свързаност и по-удобни полети между България и Италия се насърчават както пътуванията с туристическа цел, така и бизнес пътуванията.

Снимки: ЕПА/БГНЕС

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Язовир Широка Поляна

Батак е много повече от красив град в Родопите с драматична история и живописна природа

За нас, българите, Батак е град-светиня! И до днес в него отеква ехото от трагичните събития, свързани с Априлското въстание през 1876 г. , когато по-голямата част от невинните жители на родопското градче са посечени от османския поробител –..

публикувано на 13.06.24 в 09:15

Община Чепеларе посреща гостите си с нов туристически маршрут

През това лято гостите на община Чепеларе ще могат да разнообразят ваканцията си сред красивата природа на Родопите с още един планински маршрут. Става дума за новата туристическа пътека "Пещерната лаборатория, Старата граница, пещера Топчето, пилон..

публикувано на 08.06.24 в 10:30

Зелник, скроб, пълнозърнести пици и боза – кюстендилските села като атрактивни гастро дестинации

Селският туризъм върви ръка за ръка с опознаване на кулинарията на дадено място. А районът на Кюстендил е златна мина в това отношение. Затова гастро туровете в тази част на България набират все по-широка популярност. Туристите посещават малки ферми..

публикувано на 07.06.24 в 08:25