Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 25.11.2021 г. - Четвъртък

В четвъртък ще е без валежи

Снимка: архив

В четвъртък минималните температури ще са между минус 2 и 3°. Сутринта над  Западна България и по Черноморието ще е облачно. В котловините ще се образуват мъгли. През деня над Централна България ще е слънчево. След обяд и над западните райони облачността ще намалее и мъглите ще се разсеят. Над цялата страна ще остане без валежи. Максималните температури ще са от 7 до 12°. В районите с трайна мъгла дневните температури ще са по-ниски, за района на София се очакват до 8°.

Над планините облачността бавно ще намалява до слънчево след обяд. Ще духа слаб, по откритите части – умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 м. ще е до 6°, на 2000 м. около 0°.

В петък температурите ще са без промяна. Отново ще завали над цялата страна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 10 юли 2024 г.

В „България днес“ на 10 юли ви даваме актуална информация от България и българските общности по света, разговаряме с проф. Красимир Станчев от италианския университет Roma Tre за проблемите пред българските лекторати зад граница и за това може ли да..

публикувано на 10.07.24 в 19:00
Депутатите Тошко Йорданов (вляво), ИТН и Цончо Ганев, „Възраждане“

"Възраждане“ и ИТН отново искат референдум за запазване на българския лев

"Възраждане“ и "Има такъв народ“ (ИТН) внасят в деловодството на парламента искане Народното събрание да свика референдум за запазване на българския лев, съобщи депутатът Цончо Ганев от "Възраждане". "Това е инициатива, която предишният парламент..

публикувано на 10.07.24 в 12:28

Във Вашингтон премиерът заяви, че България е надежден съюзник в НАТО

В разговор с президента Джо Байдън по време на отбелязването на 75-ата годишнина на НАТО служебният премиер Димитър Главчев заяви, че България е лоялен и надежден съюзник. От своя страна Байдън високо оцени ролята на България в Източния фланг на Алианса,..

публикувано на 10.07.24 в 08:20