Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 25.11.2021 г. - Четвъртък

В четвъртък ще е без валежи

Снимка: архив

В четвъртък минималните температури ще са между минус 2 и 3°. Сутринта над  Западна България и по Черноморието ще е облачно. В котловините ще се образуват мъгли. През деня над Централна България ще е слънчево. След обяд и над западните райони облачността ще намалее и мъглите ще се разсеят. Над цялата страна ще остане без валежи. Максималните температури ще са от 7 до 12°. В районите с трайна мъгла дневните температури ще са по-ниски, за района на София се очакват до 8°.

Над планините облачността бавно ще намалява до слънчево след обяд. Ще духа слаб, по откритите части – умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 м. ще е до 6°, на 2000 м. около 0°.

В петък температурите ще са без промяна. Отново ще завали над цялата страна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ния Парушева

Българска ученичка спечели медал на Space Camp Turkiye

Ученичката Ния Парушева от 26-o Средно училище ''Йордан Йовков'' в София спечели индивидуален медал за изключително представяне в едноседмичния учебно-тренировъчен лагер Space Camp Turkiye. В съобщение на Центъра за творческо обучение, официален..

публикувано на 05.08.24 в 12:53

Автомобилният и товарният трафик между България и Румъния трайно ще расте. Търсят се решения

Въпреки че на "Дунав мост" в момента се извършва ремонт от българска страна, благодарение на добрата координация трафикът по него не само не е намалял, а дори е нараснал с 24-25% за леките автомобили, като нараства и за камионите. Това съобщиха на 2..

публикувано на 05.08.24 в 12:10

Военноморските сили празнуват 145-ата годишнина от основаването си

Сто четиресет и пет годишнината от създаването на българските Военноморски сили ще бъде отбелязана тази вечер в Русе. В 20,00 ч. пред Доходното здание ще се състои празничен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, с който..

публикувано на 05.08.24 в 07:00