Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев „още тичат с времето“

Снимка: стоп кадър

Известните поп певци Стенли и Любо Киров, заедно с актьора Христо Мутафчиев, представиха своята песен „Където няма време“ в края на октомври. Автор на музиката е Стенли (Станислав Сланев), текстът е от Любо Киров, аранжиментът е на Светлин Къслев.

Песента е вдъхновена от документален филм на младия режисьор Илко Ганев, посветен на трима актьори. Те са приключили активната си сценична кариера, но продължават да живеят и дишат чрез театъра. А лентата показва „смеха на лицата им и тъгата в очите им“.

Видеото е заснето на три забележителни места в България – Античния театър в Пловдив, Архитектурния резерват „Рибарско селище“ (гр. Тутракан) и приказно красивия залив на плаж „Болата“, разположен близо до нос Калиакра.Още от категорията

София е фон на видеото към песента „Живот в ремонт“

Петко Славов е композитор, басист, китарист. В началото на 2014 г. излиза първият му солов албум – „Записки на последния влюбен”, който включва 10 песни и може да бъде слушан свободно в Spotify, Itunes, както и на неговия канал в YouTube...

публикувано на 17.01.22 в 09:45

„Не мога да спра“ – най-новият проект на Иван Радуловски

Иван Радуловски е певец, текстописец и продуцент. С музика се занимава от ранна възраст. През 2013 г. участва във втория сезон на “X Factor“, а от 2015 г. започва соловата си кариера. Последната му песен   „Не мога да спра“ известно..

публикувано на 14.01.22 в 09:55

Концерт-спектакъл „Приказката P.I.F. – невиДИМО“

Димо Стоянов от група P.I.F. , който ни напусна преди малко повече от година, продължава да е в сърцата на своите приятели и почитатели. През 2021 г. се организираха многобройни събития в негова памет, а за 21 декември 2021 г., когато се навърши една..

публикувано на 13.01.22 в 10:05
Подкасти от БНР