Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кармичната любов – вдъхновение за песента Everything to Nothing

Снимка: Facebook/jrmarinoff

Жан Мар е български изпълнител, спечелил популярност и в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радиоефира с песента си Love is, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от Hold On, която също се радва на успех. Новата му песен носи името Everything to Nothing и е в дует с Мария Маринова (MAKAYA), достигнала до полуфиналите на „Гласът на България“.

Песента е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов. „Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне“ – споделя певецът.

Жан Мар е автор на текста и музиката, а аранжиментът прави заедно с Краси Тодоров и Ташо Колев. Песента вече месеци е в Топ 20 на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Деветият фестивал “Опера на върховете” в Белоградчик ще почете Джакомо Пучини

Сред мащабните природни декори на Белоградчишките скали от днес до 18 август ще се състои деветото издание на фестивала “Опера на върховете”. Празникът за меломаните е организиран от Софийската опера и балет. Фестивалът ще бъде открит с операта..

публикувано на 02.08.24 в 08:55
Костадин Кисьов от Смолян

Звукът на гайдата ще се носи над Илинденските поляни по случай събора в село Гела

Петнайсетчасова програма с автентична родопска музика ще озвучи Илинденските поляни по случай традиционния събор в село Гела от днес до неделя. Очаква се гайдарското надсвирване, алеята на занаятите и конкурсът за най-дълго музициране на..

публикувано на 02.08.24 в 08:05

Биг Бендът на БНР и певците Васил Петров и Валерия Стоянова откриват международния джаз фест в Боровец

От 2 до 7 август ще се проведе третото издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец. Музикалният форум вече е традиция в културния календар на планинския ни курорт. Според директора на фестивала д-р Татяна Илиева "Енергията на..

публикувано на 02.08.24 в 06:10