Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отмениха забраната за влизане на автомобили в Истанбул

Покрити със сняг къщи в квартал Гюлсую в Истанбул, Турция, 24 януари 2022 г.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Въведената заради снеговалежите забрана за влизане на автомобили в Истанбул вече е отменена и всички пътища в района са отворени за движение. Автобуси от България по редовните линии за различни турски градове се е наложило да чакат близо 20 часа на пътя, съобщиха за БНР служители на автобусни фирми. Сред тях вчера е бил и този на футболния отбор Марица-Пловдив -  футболистите са пътували към летището на път за зимен лагер в Анталия.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ния Парушева

Българска ученичка спечели медал на Space Camp Turkiye

Ученичката Ния Парушева от 26-o Средно училище ''Йордан Йовков'' в София спечели индивидуален медал за изключително представяне в едноседмичния учебно-тренировъчен лагер Space Camp Turkiye. В съобщение на Центъра за творческо обучение, официален..

публикувано на 05.08.24 в 12:53

Автомобилният и товарният трафик между България и Румъния трайно ще расте. Търсят се решения

Въпреки че на "Дунав мост" в момента се извършва ремонт от българска страна, благодарение на добрата координация трафикът по него не само не е намалял, а дори е нараснал с 24-25% за леките автомобили, като нараства и за камионите. Това съобщиха на 2..

публикувано на 05.08.24 в 12:10

Военноморските сили празнуват 145-ата годишнина от основаването си

Сто четиресет и пет годишнината от създаването на българските Военноморски сили ще бъде отбелязана тази вечер в Русе. В 20,00 ч. пред Доходното здание ще се състои празничен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, с който..

публикувано на 05.08.24 в 07:00