Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново предстои захлаждане

Снимка: БГНЕС

През следващото денонощие ще е предимно облачно. Главно през нощта и до обяд, на 13 февруари, на места в Западна България ще превали слабо - и дъжд, и сняг. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, в София - около 1°, максималните ще са между 4° и 9°, в София - около 4°.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българо-сръбски кулинарен проект популяризира "Вкусът на Стара планина"

За кулинарно вдъхновение може да служи видео готварска книга, представяща 50 традиционни рецепти от старопланинските гранични райони в България и Сърбия. Гастрономията на Стара планина е характерна с използването на малък брой съставки, за да се създаде..

публикувано на 23.07.24 в 09:01

Според израелския посланик "Хизбула" и хутите държат 4-ма български заложници

"Хутите държат двама заложници от България. "Хамас" също държи двама заложници от България. Има стъпки, които България – както и всяка друга държава от ЕС – трябва да предприеме, за да предотврати бъдещи нападения и да се бори с терора", заяви посланикът..

публикувано на 23.07.24 в 08:57

Изложението "Ден на полето" събира земеделци в добричкото село Попгригорово

За трета поредна година в област Добрич ще се проведе земеделското изложение "Ден на полето". Организацията е дело на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите и има за цел да събере на едно място земеделци, производители на семена, торове и..

публикувано на 23.07.24 в 07:05