Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за времето на 02.03.2022 г. - сряда

Минимално повишаване на дневните температури в сряда

Снимка: БГНЕС

В сряда минималните температури сутринта ще са от минус 6 до минус 1°. Над страната ще има значителна облачност. В Североизточна България и Предбалкана се очакват превалявания от сняг. До обяд разкъсвания и намаления на облачността ще има над Южна България. Максималните температури ще достигнат от минус 3 до 8°. В София минимална температура ще е минус 6, максималната до 3°.

Над планините ще е облачно и на много места ще вали сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 м ще около нулата, на 2000 м до минус 8°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Температури до 30 градуса в събота

В събота облачността ще бъде значителна и в Източна България, Горнотракийската низина и планинските райони ще вали дъжд. Следобед валежите ще спират, облачността ще започне да се разкъсва, а привечер и да намалява. Ще духа умерен, временно силен вятър..

публикувано на 06.09.24 в 19:45

В Чипровци откриха паметник на Васил Левски

Паметник на Васил Левски вече се издига в Чипровци. Той е дарен на общината от българския онколог и родолюбец проф. д-р Иван Гаврилов по повод празника на града. В присъствието на много жители и гости на Чипровец дарителят и кметът Пламен Петков..

публикувано на 06.09.24 в 16:33

Пловдив чества Съединението и празника на града

Честванията по случай 139-ата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия и Празника на Пловдив започнаха с тържествен молебен в катедралния храм “Света Богородица”, отслужен от Пловдивския митрополит Николай.  Бяха..

публикувано на 06.09.24 в 12:50