Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пролетно размразяване във вторник

Снимка: БГНЕС

Вторник ще започне с минимални температури в страната от минус 7° до минус 2°. За София се очакват около минус 5°. През деня ще е слънчево. След обяд от северозапад облачността, ще нараства. Максималните температури ще достигнат от 9° до 14°, в столицата до 10°.

Над планините ще е слънчево. След обяд от северозапад ще има увеличение на облачността. Ще духа слаб, по билата до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е до 2°, на 2000 м. около минус 3°.

В сряда дневните температури ще се понижат с 2-3°. Ще е дъждовно над цялата страна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Започва българо-американската летателна тренировка “Тракийско лято”

От днес до 29 август на територията на страната ни се провежда ежегодната съвместна българо-американска летателна тренировка “Тракийско лято”. Целта е да се повишат способностите и оперативната съвместимост на летателните екипажи от..

публикувано на 17.08.24 в 11:49

Престрелка с българи на остров Халкидики

В ранните часове в известен плажен бар на гръцкия остров Халкидики е имало кървав бой и стрелба, при които са ранени трима българи. Според гръцките медии единият от мъжете е тежко ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, а другите са получили..

публикувано на 17.08.24 в 10:46

Кученца от приюта в село Каменар очакват своите осиновители

Кучета от приюта за безстопанствени животни в село Каменар ще бъдат специални гости на варненския летен фестивал “Сръчко“ и ще очакват своите осиновители. До 15,00 ч. днес на алеята между Морското казино и сцена “Раковина” в Морската градина любителите..

публикувано на 17.08.24 в 10:18