Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите слабо ще се повишат

Снимка: БГНЕС

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до незначителна. Вятърът ще отслабне, а в западните райони ще стихне. Минималните температури ще бъдат между минус 8° и минус 3°, в София около минус 8°.

Утре ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над северните и източните райони, но без валежи. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София около 4°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра около минус 10°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Температурата достигна 70 градуса около сградите в някои градове

В най-горещите дни на лятото членове на "Грийнпийс" обикалят страната, за да покажат колко горещо е в градската среда. С помощта на термокамери те засичат температурата около сградите, която на места като Пловдив достига до 70 градуса...

публикувано на 17.08.24 в 10:15
Върховният комисар на ООН по правата на човека Фолкер Тюрк

ООН критикува закона, забраняващ пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация

“ Дълбоко обезпокоени сме от подписаната законовата поправка в България, забраняваща обсъждането на сексуалната ориентация и половата идентичност в училищата, и призоваваме законът да бъде преразгледан в съответствие с международните задължения на..

публикувано на 17.08.24 в 09:11

Третото издание на фестивала "48 часа Варуша-юг" във Велико Търново

"48 часа Варуша-юг" ще се проведе в периода 16-18 август във Велико Търново. Фестивалът представя възможностите на квартала за култура, спорт, занимания за цялото семейство, връзка с природата, образователни събития. Мероприятието е общностна..

публикувано на 17.08.24 в 08:10