Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите слабо ще се повишат

Снимка: БГНЕС

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до незначителна. Вятърът ще отслабне, а в западните райони ще стихне. Минималните температури ще бъдат между минус 8° и минус 3°, в София около минус 8°.

Утре ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над северните и източните райони, но без валежи. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София около 4°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра около минус 10°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Проучват последиците за водата и видовете в Черно море от войната в Украйна

Първа експедиция ще анализира влиянието на войната в Украйна върху морската околна среда в българската акватория. Изследванията са по проекта SCIRENA II, който се изпълнява от Института за морски изследвания на Кралство Норвегия и Басейнова дирекция..

публикувано на 16.08.24 в 18:22

Бизнесменът Румен Гайтански се предаде доброволно на разследващите и е в ареста

Бизнесменът Румен Гайтански е задържан за 72 часа, след като се е предал доброволно. Той е разследван за присвояване на необезпечен кредит за 150 млн. лв. заедно с бившия изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев и адвокат..

публикувано на 16.08.24 в 17:25

Депутат от ПП-ДБ се меси в работата на службите, оповести служебният вътрешен министър

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов обвини народния представител от ПП-ДБ Божидар Божанов в арогантна политическа намеса в работата на МВР. Пред журналисти той заяви, че на 14 август депутатът се е обадил на директора на дирекция..

публикувано на 16.08.24 в 13:15