Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Има такъв народ" не знаят ще издържи ли управленската коалиция

Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на партия "Има такъв народ"

Не се готвим за предсрочни избори, каза пред БНР председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров. "Нашата задача е да започнем реформа, която е необратима", добави Гюров.

"България не може да бъде тласкана към избори", коментари пред БНР съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

"Докато се изпълнява коалиционното споразумение, проблеми няма да има", допълни и председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски и призова различията в коалицията да не се решават пред медиите.

"За Северна Македония в коалиционното споразумение нещата са на ръба. Рано е да се каже дали коалицията ще издържи до края на годината", каза в БНР и парламентарният лидер на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт и оранжев код за горещини в цялата страна, по морето кодът е зелен

В сряда  ще е слънчево и горещо. След обяд на запад ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места в планините ще превали за кратко. Минималните температури ще са между 19° и 24°, в София 20°. Максималните ще са от 30° до 40°, в..

публикувано на 13.08.24 в 19:05

Европейската прокуратура разследва "Булгартрансгаз"

Европрокуратурата проверява офисите на "Булгартрансгаз" в София. Полицията е осигурила достъп до централата на газовия оператор. От "Булгартрансгаз" и Брюксел няма официална информация за проверката, но Европрокуратурата разследва проекти, които са с..

публикувано на 13.08.24 в 13:01
Борислав Цеков

Андрей Райчев и Кънчо Стойчев продадоха "Галъп интернешънъл Болкан"

Финализирана е продажбата на 100% от акциите на социологическа агенция "Галъп интернешънъл Болкан", която е член на международната асоциация Gallup International със седалище в Цюрих. Учредителите и досегашни акционери Андрей Райчев и Кънчо Стойчев,..

публикувано на 13.08.24 в 10:05