Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Има такъв народ" не знаят ще издържи ли управленската коалиция

Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на партия "Има такъв народ"

Не се готвим за предсрочни избори, каза пред БНР председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров. "Нашата задача е да започнем реформа, която е необратима", добави Гюров.

"България не може да бъде тласкана към избори", коментари пред БНР съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

"Докато се изпълнява коалиционното споразумение, проблеми няма да има", допълни и председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски и призова различията в коалицията да не се решават пред медиите.

"За Северна Македония в коалиционното споразумение нещата са на ръба. Рано е да се каже дали коалицията ще издържи до края на годината", каза в БНР и парламентарният лидер на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Разследват незаконен кредит на Румен Гайтански, с който е купен ТЕЦ "Варна"

Прокуратура, антикорупционна комисия и полиция извършват обиски в имоти на бизнесмена Румен Гайтански в София. В Кърджали се провежда акция в офиси на фирми, близки до бившия кмет Хасан Азис. Проверяващи са влезли и при бившия директор на държавната..

публикувано на 14.08.24 в 11:49

Птицевъдите искат да бъде спрян вносът на украински яйца

Асоциацията на промишленото птицевъдство настоява министърът на земеделието и храните Георги Тахов да забрани вноса на украински яйца в България. Птицевъдите искат мярката да бъде наложена за 120 дни и заплашват с протести, ако не се случи. Според Даниел..

публикувано на 14.08.24 в 10:47

България е домакин на последния етап от регатата TID 2024

Във Видин посрещнаха участниците в 67-та международна туристическа регата TID 2024 (Tour International Danubien - TID) 2024. Над 130 участници от 10 държави акостираха на дунавския бряг при крепостта Баба Вида. Видин е втората спирка на регатата в..

публикувано на 14.08.24 в 09:14