Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слънце и облаци в понеделник

Снимка: Цецо Папазов

През нощта северозападният вятър ще отслабне, а в по-голямата част от страната ще е предимно ясно. По-значителна облачност ще има в Североизточна България,  а до полунощ и в крайните югозападни райони и на места там все още ще има превалявания. В понеделник, 23 май, ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с купеста облачност. На места главно в Югозападна и Североизточна България ще превали дъжд. Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София около 24°.  
Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове и на места главно по северното крайбрежие ще превали дъжд. Максималните температури на въздуха ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е между 14° и 18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 2 май 2024 г.

В „България днес“ на 2 май правим обзор на най-важните събития на Балканите от изминалата седмица в рубриката „По съседски“, след което се отправяме към Босилеград, където се открива Детският великденски фестивал. Посещаваме българите в Лас Вегас,..

публикувано на 02.05.24 в 19:00
Димитър Главчев

Премиерът Главчев: Присъединяваме се към ОИСР до края на 2025 г.

За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). Това обяви служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти след беседа с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман...

публикувано на 02.05.24 в 18:44

Служебният кабинет отмени решението си за строеж на частна детска болница

Министерският съвет снощи отмени решението си за създаване на частна многопрофилна болница „Мама и аз“ в София, съобщи правителствената пресслужба. По-рано през деня служебният премиер Димитър Главчев разпореди да бъде отменено решението, предизвикало..

публикувано на 02.05.24 в 11:55