Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ще завали над Западна и Централна България

Снимка: БГНЕС

Вторник ще започне с минимални температури между 7 и 12°,  в София - около 9°. Сутринта в низините и котловините видимостта ще е намалена. През деня от запад облачността ще нараства и по обяд ще завали. След обяд валежите ще обхванат и Централна България. Максималните температури ще са от 17 до 22°, в София до 17°.

Над планините ще е облачно и по обяд над западните масиви ще завали. Максималната температура на височина 1200 м ще е 14°, на 2000 м до 7°.

По Черноморието ще е слънчево с разкъсана висока облачност, която ще се вплътнява. Максималните температури ще са 20-22°. Морската вода е 17-19°. Вълнението на морето е до 3 бала.

В сряда ще е облачно, без промяна на температурите, а валежите ще отслабват.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 28 юни 2024 г.

Балкански страсти, заключени в седем дни. Вековен български език и съвременната ни идентичност и предстоящ избор на предстоятел на Българската православна църква. Такива са темите в петъчната „България днес“, с които изпращаме месец юни и..

публикувано на 28.06.24 в 19:00

Трети мост над Дунав и фериботът Русе-Гюргево са ключови проекти за региона

България има изключително важна роля за свързаността на няколко региона. Страната ни е кръстопът между Балканския полуостров, Източното Средиземноморие и Черно море. Това заяви заместник-министърът на транспорта Анна Натова на среща с Матю Бойс,..

публикувано на 28.06.24 в 17:28

Авангардни сортове череши показват на Празника на черешата в Кюстендил

С приготвянето на 1500 сладоледа с черешов сироп тази вечер на площад "Велбъжд" в Кюстендил започва Празникът на черешата. Програмата ще продължи три дни, предаде кореспондентът на БНР в града Кирил Фалин. Специално за събитието, което по..

публикувано на 28.06.24 в 16:45