Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Платформа ще подпомага българските младежи да се справят с негативните си емоции

Снимка: pixabay

Виртуална стая, в рамките на мобилното приложение "Разкажи Ми" ще помага на младежите да преодолеят отрицателните емоции като тревожност, самота, тъга, страх и гняв, съобщиха от УНИЦЕФ България.

Достъпът е безплатен и анонимен за всички до 24-годишна възраст и техните родители. Предвидени са специални обяснения за различните състояния, както и съвети за повишаване на самочувствието, релаксиращи упражнения за намаляване на тревожността и подобряване на съня. Родителите също ще могат да научат как да подкрепят емоционално децата си.

Новата платформа е резултат от вече проведената национална кампания на УНИЦЕФ България "Отвъд усмивките. Как си всъщност?", която имаше за цел да подкрепи децата и младежите в България да се справят с тревожността и депресията и да наблегне на важността на психичното здраве.

Онлайн приложението може да бъде свалено на електронно устройство: 

App store: http://ios.razkazhimi.online

Google Play: http://android.razkazhimi.online


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Втори ден на консултации при президента за съставяне на нов кабинет

На втория ден от консултациите при президента Румен Радев за съставяне на правителство лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов изрази увереност, че е възможно да има кабинет в рамките на новото Народно събрание. Той аргументира..

публикувано на 25.06.24 в 14:02

Кремълската дезинформация е сред главните инструменти за вътрешнополитическите процеси у нас

Последните избори преминаха под сянката на кремълската дезинформация, която е един от главните инструменти за вътрешнополитическите процеси в страната ни, заяви служебният военен министър Атанас Запрянов на кръглата маса “Изграждане на..

публикувано на 25.06.24 в 13:45
Андрей Янкулов

Нито една присъда по 57 ключови разследвания за корупция по високите етажи на властта през м.г.

2023-та е поредната година, в която корупцията по високите етажи на властта остава скрита, тъй като водените наказателни производства не отразяват същинското състояние на корумпираност на публичния сектор, гласи един от изводите в Годишния..

публикувано на 25.06.24 в 13:41