Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Коледна елха грее пред Народния театър

Десетметрова елха, поставена пред Народния театър, създава коледно настроение на столичани и на гостите на града. Тържественото запалване на светлините й снощи беше съпроводено от спектакъла “Истинската Коледа” с участието на любими танцови и музикални формации и с 3D мапинг върху фасадата на театъра. В присъствието на известни актьори и много граждани столичният кмет Йорданка Фандъкова пожела на всички здраве и успех.  

Коледното дръвче е накичено със специално изработени за него дизайнерски украси в цвят шампанско, светещи лампички и гирлянди. В близост е поставен голям трон с рамка, на която децата ще могат да се снимат, както и светещо мече.


Още от категорията

“Време с усмивка за възрастни самотни хора” в Бургас

Доброволци от Бургас за поредна година организират Великденска кампания “Време с усмивка за възрастни самотни хора”, предаде БНР Бургас. Идеята е да се съберат хранителни продукти за нуждаещи се в Бургаска област.  Над 100 жители на странджански..

публикувано на 29.03.23 в 16:04
Иван Демерджиев

Заплахите за бомби не са реални и няма да попречат на изборите

Министерството на вътрешните работи ще поеме охрана на всички изборни секции още от събота, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. Той каза, че охраната ще бъде непрекъсната до приключване на изборния процес, така че няма как по време на..

публикувано на 29.03.23 в 13:28

Архитектурно-строителна седмица се открива в София

Строително изложение "Архитектурно-строителна седмица" се открива в Интер Експо Център, София. До 1 април на изложбена площ от над 19 000 кв. м ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали,..

публикувано на 29.03.23 в 07:10