Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полетите Пловдив – Истанбул стартират на 21 януари

Снимка: plovdivairport.com

По два редовни полета на седмица стартират от 21 януари 2023 г. между летище "Пловдив" и летище "Сабиха Гьокчен" в Истанбул, съобщи на страницата си във Фейсбук посолството на България в Турция. Полетите ще се осъществяват от турската нискотарифна авиокомпания "Пегасус еърлайнс".


Достъпните цени на билетите и краткото време за пътуване ще дадат възможност на повече български и турски граждани да се възползват от новата удобна транспортна връзка и ще насърчат туристическия и бизнес обмен в двете посоки, отбелязват от посолството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Летен семинар по български език и култура събира участници от три континента

Осемдесет и осем души от три континента ще изучават всеки ден от днес до 4 август български език във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий” . Международният летен семинар по български език и култура ще се проведе за 47-а година..

публикувано на 15.07.24 в 06:00

Горещините настъпват и през новата седмица

В понеделник отново ни очаква слънчево и горещо време. Над източната половина от страната ще се развива купеста облачност, но без валежи. Максималните температури ще бъдат между 36° и 41°, в София – около 37°. По Черноморието ще бъде слънчево с..

публикувано на 14.07.24 в 18:30
Стилияна Николова

Българските гимнастички спечелиха още пет медала на Световната купа в Румъния

Победителката в многобоя на Световната Чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж-Напока Стилияна Николова прибави още три медала от финалите на отделните уреди. Тя завоюва сребърни медали на обръч, топка и бухалки. Другата българка..

публикувано на 14.07.24 в 17:13