Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето остава топло за декември

Снимка: БГНЕС

Във вторник сутринта по поречието на Дунав и в котловините видимостта ще е намалена. Минималните температури ще са от минус 1° до 4°, в столицата - 2°. Преди обяд ще има слънце, после ще се заоблачава, но ще остане без валежи. Привечер ще прониква студен въздух от северозапад. Максималните температури ще са от 10 до 15°, в София - около 10°.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд и значителна. Максималните температури ще са 11-13°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е до 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива и ще е ветровито. Максималната температура на височина 1200 м. ще е 8°, на 2000 м. до 2°.

В сряда ще има променлива облачност, но остава без валежи.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Булгаргаз" продължава да преговаря за промяна в договора с турската "Боташ“

Представители на "Булгаргаз" и турската компания „Боташ“ проведоха в София пореден кръг от преговори по отношение на сключеното споразумение между двете търговски дружества. Във връзка с решението на Народното събрание, с което на министъра на..

публикувано на 15.08.24 в 18:14

Трима с обвинение за присвояване чрез кредит на 150 млн. лв.

Бизнесменът Румен Гайтански с прякор Вълка, Иван Георгиев, представител на "Роудуей кънстракшън" - фирма на Гайтански, и бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев (2017-2020) са обвинени за необезпечен кредит от 150 млн. лева, отпуснат от Българската банка за..

публикувано на 15.08.24 в 16:11

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 13

В брой 13 на предаването слушайте: Разговор за творческите заложби и българските корени на български деца от чужбина - интервюта с Бояна Илиева от Мексико, Димитра Митева от Кипър и Дарина Генова от Украйна; Отец Иван от Рим..

публикувано на 15.08.24 в 12:00