Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В неделя ще е топло и пролетно

Снимка: архив

В неделя минималните температури ще са в широки граници, от минус 2 в Югозападна България до 10-11° на североизток, в София ще е 1°. През деня ще има слънце с разкъсана облачност. В Дунавската равнина ще е ветровито. Максималните температури ще са от 16 до 21°, в столицата - 16°.

Над Черноморието ще е слънчево. Максималните температури ще са 14-18°. Морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще до 3 бала.

Над планините ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е до 11°, на 2000 м. около 4°.

В понеделник температурите ще се понижат. Ще се заоблачи. Възможни са слаби валежи. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Горещините настъпват и през новата седмица

В понеделник отново ни очаква слънчево и горещо време. Над източната половина от страната ще се развива купеста облачност, но без валежи. Максималните температури ще бъдат между 36° и 41°, в София – около 37°. По Черноморието ще бъде слънчево с..

публикувано на 14.07.24 в 18:30
Димитър Главчев

Премиерът следи ситуацията с пожарите в цялата страна

Служебният премиер Димитър Главчев и директорът на пожарната главен комисар Александър Джартов са в постоянна комуникация за ситуацията в страната, информират от пресцентъра на Министерския съвет. От съобщението става ясно, че в борбата с пожарите..

публикувано на 14.07.24 в 15:36

Маршируващи звезди от България се представиха на световен фестивал в Цюрих

Български деца от марчинг бенд “Marching Stars” участваха в Осмия Световен младежки музикален фестивал в Цюрих. В двудневния форум се представиха 80 младежки оркестъра от цял свят с близо 4 хил. музиканти. Американската мечта на Тодор Цачев се..

публикувано на 14.07.24 в 14:12