Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В неделя ще е топло и пролетно

Снимка: архив

В неделя минималните температури ще са в широки граници, от минус 2 в Югозападна България до 10-11° на североизток, в София ще е 1°. През деня ще има слънце с разкъсана облачност. В Дунавската равнина ще е ветровито. Максималните температури ще са от 16 до 21°, в столицата - 16°.

Над Черноморието ще е слънчево. Максималните температури ще са 14-18°. Морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще до 3 бала.

Над планините ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е до 11°, на 2000 м. около 4°.

В понеделник температурите ще се понижат. Ще се заоблачи. Възможни са слаби валежи. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пожарите не застрашават населени места

Няма застрашени населени места от избухналите пожари в страната, каза за БНР главен комисар Александър Джартов, директор на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”. “ Имаме големи пожари като фронт и като площи в района на..

публикувано на 13.07.24 в 11:45

Откритата статуя в Хераклея Синтика вече е в петричкия музей

Голямата мраморна статуя, открита неотдавна в античния град Хераклея Синтика, беше преместена в Историческия музей в Петрич. Хераклея Синтика възнагради археолозите с ново значимо откритие Античният град Хераклея Синтика разкрива своите тайни..

публикувано на 13.07.24 в 09:42

Ретро автомобили и джаз си дават среща в Поморие

За поредна година Поморие кани любителите на джаза и ретро автомобилите на фестивала "Анхиало Classic Cars & Jazz Fest". Той се организира от "Classic Car Поморие" в партньорство с Авто мото клуб "Анхиало" и Народно читалище "Просвета 1888", Поморие...

публикувано на 13.07.24 в 07:10