Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МВР е готово да противодейства на купения вот

Снимка: БГНЕС

МВР е готово за предстоящите на 2 април парламентарни избори, тъй като подготовката е започнала своевременно. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти в Пловдив в първия ден от предизборната кампания. Той посочи, че са набелязани рисковите секции с необичайно много преференции. Вече има сигнали и първи образувани производства за подготовка за купуване на гласове. Органите на реда са подготвени да противодействат на купения вот. Демерджиев заяви, че вярва, че провеждането на машинния вот ще мине безпроблемно, както и излъчването на живо на броенето на бюлетините.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Горещините продължават

В понеделник ще бъде слънчево и горещо. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 33° и 38°, в София – 33°-34°. Над планините ще бъде слънчево със слаб вятър..

публикувано на 07.07.24 в 18:30

Въздушната линейка изпълни първата си успешна мисия в планината

Хеликоптерът за спешна медицинска помощ осъществи първата си акция в планински условия, съобщи служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков. Първа мисия по въздуха на Центъра за спешна медицинска помощ След сигнал, подаден от Планинската..

публикувано на 07.07.24 в 17:20
 Евтим Милошев

Увеличение от 20% на заплатите в туристическия сектор

20-процентов ръст на възнагражденията на хората, заети в летния туристически сезон, отчете служебният министър на туризма Евтим Милошев. Пред БНР той заяви, че недостигът на работна ръка в бранша не се дължи единствено на заплащането, което, по..

публикувано на 07.07.24 в 15:09