Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров и Дара – „Вече няма как“

Макар и представители на различни поколения, и двамата са звезди сред съвременните български певци. За първи път ги видяхме заедно като треньори в „Гласът на България“, а наскоро списание Forbes ги постави в челните позиции на класацията "Топ 70 български знаменитости". Това са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект. Песента се казва "Вече няма как" и стана част от популярния албум на Любо - "Целуни ме".

Музиката на "Вече няма как" е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо.

"Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно" – така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Съставил: Диляна Трачева
По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Найден Тодоров

Софийската филхармония с концерт в една от най-прочутите зали в Амстердам

Софийската филхармония под палката на своя диригент Найден Тодоров ще свири тази вечер в амстердамската Concertgebouw – смятана за една от най-авторитетните концертни зали в света, съобщи посолството ни в Хага. Солисти на оркестъра ще бъдат..

публикувано на 06.10.24 в 07:00

Детският радиохор ще се бори за "Сребърна роза" на финала на хоровия конкурс на EВU

Детския т хор на БНР  е сред финалистите на престижния международен конкурс за непрофесионални хорове  "Н ека пеят народите "  под егидата на Европейския съюз за радио и телевизия . В последния етап от творческата хорова надпревара ще..

публикувано на 05.10.24 в 14:15

Оперният бас Славин Пеев празнува 20 години на сцената с концерт в София

На 5 октомври в камерна зала "България" в София Славин Пеев ще отбележи две десетилетия на сцената със знаменити арии от оперната класика. Заедно с него  пред публиката ще излезе пианистката и композитор Благовеста Константинова. В концерта ще..

публикувано на 04.10.24 в 15:10