Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

60 нови случая на Covid-19, няма починали

Снимка: Ани Петрова

През последното денонощие са установени 60 случаи на коронавирус, което е 7,2% от направените 833 теста, показват данните на Единния информационен портал. Починали с инфекцията не са отчетени. Хоспитализирани са 261 пациенти с Covid-19, от тях 30 са в интензивни отделения. Активните случаи са 2 908. Със завършена имунизация са общо 2 076 362 души.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Земеделците в протестна готовност заради неизплатената украинска помощ

Все повече браншови организации в земеделието обявяват протестна готовност по повод неизплатените средства по т.нар. украинска помощ, предназначена да компенсира икономическите загуби заради войната. Към декларациите на зърнопроизводителите,..

публикувано на 06.10.24 в 12:26

Деца чрез своето изкуство събират средства за отделение в ИСУЛ

Патриарх Даниил откри шестата благотворителна кампания “Деца рисуват за деца”, която се провежда в помощ на детското отделение “Уши, нос и гърло” в болница “Царица Йоанна – ИСУЛ”. Тя е организирана от Културно-просветния отдел при Светия Синод на..

публикувано на 06.10.24 в 10:35

Заети в градския транспорт излизат на протест заради невъведена бонусна система

Федерацията на транспортните работници към КТ “Подкрепа” организира протест срещу столичния кмет Васил Терзиев заради неспазено споразумение за сътрудничество от февруари т.г. В документа е записано, че през настоящата година трябва да се въведе..

публикувано на 06.10.24 в 09:40