Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българо-турски бизнес форум се открива в Бургас

Снимка: sme.government.bg

Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи се организира днес в Бургас от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Ще се обсъждат възможностите за финансиране по европейски програми, стартъпите в България и Турция, логистични предимства на двете страни, двустранните търговско-икономически отношения и причини турските инвеститори да изберат България. 

Участие в проявата ще вземат водещи специалисти от областта на информационните и комуникационните технологии, иновациите в земеделието и на възобновяемите енергийни източници. Съорганизатор на събитието е Българо-турската търговско-индустриална камара (BULTISAD).

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България е осмата най-добра страна за инвестиране в недвижими имоти в Европа

Страната ни е осмото най-добро място за инвестиране в недвижими имоти в Европа, става ясно от проучване на британската компания 1st Move International. Според изследването годишната брутна доходност от наеми у нас възлиза на 4,65%. Същевременно..

публикувано на 12.10.24 в 13:09

Шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца

Над шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца в сравнение с м.г. са постъпили в Националния център за безопасен интернет, съобщи за БНР Антоанета Василева от организацията. Деветдесет и девет процента от оплакванията се отнасят до..

публикувано на 12.10.24 в 11:53
Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не..

публикувано на 12.10.24 в 10:24