Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Архитектурно-строителна седмица се открива в София

Снимка: buildingweek.bg

Строително изложение "Архитектурно-строителна седмица" се открива в Интер Експо Център, София.

До 1 април на изложбена площ от над 19 000 кв. м ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване и др.

Сред партньорите на изложението са камарите на архитектите и на строителите в България, Асоциацията на интериорните дизайнери, Българският съюз на производителите на сглобяеми къщи и др.


Още от категорията

Събор за опазване на местните селскостопански породи ще се проведе край Калофер

Осемнайсетият Национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни ще се състои днес в местността “Паниците” край Калофер. Събитието под наслов “Да запазим заедно българското” ще бъде открито от земеделския министър Кирил..

публикувано на 23.09.23 в 07:00
Снимка: Югозападно държавно предприятие

Открито е тялото на пилота от изчезналия хеликоптер

След осемчасово издирване изчезналият вчера хеликоптер и тялото на пилота бяха открити в 50-метрова пропаст, намираща се в труднодостъпно дере на няколко км от село Гърмен. “Като че ли се е ударил в дърво или точно във върха на склона и е паднал..

публикувано на 23.09.23 в 05:45
Снимката е илюстративна

Хеликоптер, излетял тази сутрин, е в неизвестност

Частен селскостопански хеликоптер е изчезнал край село Гърмен, недалеч от Гоце Делчев. До момента няма връзка с пилота. Машината е наета от Югозападното държавно предприятие, за да пръска боровите гори срещу вредители. Според кмета на община Гърмен Феим..

публикувано на 22.09.23 в 16:16