Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителен базар за конна база за "различните" деца

Снимка: Facebook / konna.baza.ahil

Благотворителен базар в подкрепа на кампанията за спасяване на конната база "Ахил" в София ще се проведе на 1 и 2 април от 11.00 ч. в парка пред Националния дворец на културата в столицата, разказа за БНР Анна Йончева, инициатор на проекта "Различните" деца на България". В инициативата участват творци от цялата страна, а средствата ще се прибавят към събраните до момента за закупуване на терена, върху който се намира базата. 

Повече от 50 деца със специални потребности са на път да загубят мястото, където могат да се лекуват и да подобряват качеството си на живот чрез терапия с коне, след като то беше предложено за продажба от собствениците с цел строителство.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Предстои леко захлаждане и краткотрайни валежи с гръмотевици

След полунощ  ще се изясни над по-голямата част от страната, като по-значителна облачност ще има над крайните югоизточни райони, където ще превалява дъжд с гръмотевици. Във вторник, 27 август, до обяд над повечето райони ще преобладава..

публикувано на 26.08.24 в 19:45

Съставът на новия служебен кабинет е готов

Кандидатът за служебен премиер и досегашен служебен министър-председател Димитър Главчев представи пред президента Румен Радев състава на служебния кабинет. По думите на Главчев, досегашното служебно правителство се е справило добре с основните си..

обновено на 26.08.24 в 19:41
Християн Мицкоски, министър-председател на Северна Македония

Северна Македония сменя кадри в съвместната комисия с България - не защитават интересите на македонския народ

Премиерът на Република Северна Македония Християн Мицкоски заяви, че предстоят кадрови промени в Съвместната мултидисциплинарна комисия между България и Северна Македония за историческите и образователните въпроси, предаде МИА. Според премиера..

публикувано на 26.08.24 в 19:31